Vásárlási feltételek


Felhasználási feltételek

 
Weboldalunkat  mindenki saját felelősségére használhatja. Bárki használhatja,aki a hatályos jogszabályokat betartja, és a weboldalra történő regisztrációjával e feltételeket elfogadja. A regisztrációt követően a Felhasználó email címére az üzemeltető a regisztráció aktiválásával kapcsolatos emailt küld. A használattal kapcsolatban felmerülő kockázati tényezőket elfogadja, tudomásul veszi, hogy cégünk a használat során felmerülő esetleges vagyoni vagy nem vagyoni károkért felelősséget nem vállal.
 
A webáruház üzemeltetője az Sz+C Stúdió kft.

Cégünk fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat külön értesítés és indoklás nélküli megváltoztatására. Felhasználó felelőssége, hogy a Szabályzat változtatásait figyelemmel kísérje. A módosítást követően a webáruház használata a Szabályzat módosításának elfogadását jelenti.
 
Fenntartjuk a jogot továbbá az oldal tartalmának korlátok nélküli megváltoztatására, beleértve a Felhasználók adatainak, az általuk birtokunkba juttatott tartalmak és információk törlésére. 
  
Cégünk fenntartja a jogot, hogy amennyiben a felhasználó ezen kötelezettségének nem tesz eleget, vagy valótlan adatokkal, esetleg indokolatlanul többször regisztrál, a webáruház használatát korlátozza vagy megtagadja.
Amennyiben a Felhasználó adataiban bármilyen változás történik,kérjük haladéktalanul rögzítse a változtatásokat felhasználói fiókjában. A regisztráció során a Felhasználó köteles felhasználónevet és jelszót  választani. A regisztráció során megadott felhasználói jelszavak titkosságának megőrzése teljes mértékben a Felhasználót terheli. A webáruház üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a felhasználói jelszavak illetéktelen használatából eredő károkért.
 
Felhasználó tudomásul veszi, hogy bizonyos szolgáltatások csak regisztrált Felhasználók számára elérhetők.
  
A weblap neve és az oldalon található tartalom az Sz+C Stúdió Kft tulajdonát képezi.
 
A webcímhez megtévesztésig hasonló nevek használata, az ebből eredő jogosulatlan előnyszerzés jogi következményeket von maga után. 
 
A Felhasználó jogában áll a weblapot rendeltetésszerűen használni, képernyőn megjeleníteni.